Calatorii

Facultatea de Politici Publice de la Universitatea Pepperdine a fost prezenta la targul educational Top Grad Schools Bucuresti

Universitatea Pepperdine la Top Grad Schools 2009
Universitatea Pepperdine la Top Grad Schools 2009

Inca o data, Facultatea de Politici Publice de la Universitatea Pepperdine din Malibu, CA a participat la targul educational Top Grad Schools, Bucuresti, 12.10.2009.

Targul face parte din Turneul International QS World Grad School Tour, cel mai mare si mai popular eveniment de recrutare in programe de masterat din lume. Anul acesta, Facultatea de Politici Publice de la Universitatea Pepperdine si-a prezentat oferta Masteratului in Politici Publice unui numar mare de studenti romani interesati atat de domeniul de politici publice, cat si de experienta de a fi student in Statele Unite. Brosurile de prezentare ale Facultatii s-au dat repede, iar Melinda van Hemert, cea care se ocupa de admiteri, si cu mine am dat informatii in legatura cu procesul de admitere, viata la Pepperdine si in Malibu, sprijinul financiar pentru studiile de masterat, programul de studiu si profesorii din Masteratul in Politici Publice.

Orice student care este interesat de Masteratul in Politici Publice, poate cere materiale de prezentare la http://publicpolicy.pepperdine.edu/admission/request/ sau poate sa ma contacteze pe mine in vederea unei intalniri in Bucuresti sau Galati (email: roprea@lycos.com). Noua brosura a Facultatii poate fi descarcata la http://publicpolicy.pepperdine.edu/admission/viewbook/.

—————————————————————————————————————————————————————-

“Legenda Pepperdine Waves”