Bio

Sunt Presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est (PTIR-SE) si Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). Am o experienta de peste 10 ani in antreprenoriat, scriu si implementez proiecte in cele doua domenii care ma pasioneaza: mediul de afaceri si democratia participativa.

Prin intermediul PTIR-SE implementez in special proiecte finantate prin POCU/POSDRU, in parteneriat cu Centrul de Dezvoltare SMART si alte organizatii din tara. Proiectele care au avut sau au in continuare un impact major asupra tinerilor intreprinzatori se numara: Diaspora Invest, Start Up Smart 2.0, Dezvoltare integrata in Cudalbi, judetul GalatiStart UP Smart!, Si eu pot, Piata muncii de la A la Z, Centru mobil de ocupare si formare profesionala in domenii non-agricole. Tot patronatul reprezinta mediul prin care contribui la dezvoltarea start-up-urilor si IMM-urilor din regiunea Sud-Est. Astfel, sunt partenerul companiei ZebraPay in Galati prin intermediul firmei mele Eco-Terra si am fost co-fondatorul Bankers Cafe & Hubb.

Am dezvoltat o pasiune pentru domeniul democratiei participative, fiind fondatorul Metodei SMART de Politici Publice. Prin intermediul acestei metode, incercam sa generam cat mai multe povesti de succes de implicare civica. Am un Masterat in Politici Publice obtinut la Universitatea Pepperdine din SUA si un Doctorat in Economie obtinut la Universitatea Dunarea de Jos din Galati.

De asemenea, mai sunt formator in competente antreprenoriale si fellow in cadrul programelor “Community Solutions Program” al Departamentului de Stat American si German Marshall Fund of the United States.