Eco-Terra SRL

Am lansat siteul www.eco-terra.ro

www.Eco-Terra.ro
www.Eco-Terra.ro

Am lansat site-ului www.eco-terra.ro, care va fi prezentat oficial maine, 11 august 2011, in cadrul unei conferinte de presa ce va fi organizata la Club Planet din Galati, Str. Domneasca 50. Evenimentul marcheaza inceputul colaborarii dintre firmele Eco-Terra si ZebraPay, pentru implementarea celui mai nou si accesibil sistem de plata instant: reteaua de terminale self – service de plati electronice ZebraPay in Galati.

Reteaua poate fi vazuta pe site, prin intermediul unei aplicatii google maps. Toate terminalele sunt functionale si au fost testate, astfel incat incarcarile prepay se fac in cateva secunde.

Comunicatul de Presa

Eco-Terra SRL a devenit, prin intermediul unui proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, partener al ZebraPay, compania care furnizeaza primele terminale de plata instant din Romania. Eco-Terra a introdus astfel, in premiera pe piata locala galateana, tehnologia TopUp care permite reincarcarea cartelelor prepaid in cateva secunde, incepand cu 1 euro.

Un avantaj foarte important este acela ca nu mai exista limita impusa de sumele prestabilite, asa cum se intampla in cazul reincarcarii clasice de tip Pin Cod. Prin terminalele ZebraPay, utilizatorii pot reincarca chiar si cu 6 lei, aceasta fiind cea mai ieftina oferta de pe piata. De asemenea, disponibilitatea non-stop a serviciului este un alt avantaj major.

Serviciile de plata de la terminalele ZebraPay se adresează tuturor utilizatorilor de cartele prepaid, indiferent de varsta sau sex, care doresc o incarcare simpla, rapida si la cele mai mici preturi. Estimam insa ca utilizatorii de cartele preplatite sunt in general tinerii. Asta si datorita faptului ca aproximativ 12 terminale de plati electronice vor fi instalate in facultatile si caminele Universitatii Dunarea de Jos.

Pana la sfarsitul anului 2011, utilizatorii terminalelor vor avea posibilitatea de a achizitiona bilete de tren si de autocar, bilete la spectacole, licente software, credit pentru convorbiri internationale, melodii si ringtone-uri, dar și de a efectua plata facturilor de utilitati, de telefonie fixa si mobila, internet sau cablu TV. O data cu lansarea noilor servicii in sectoare cat mai diverse ale pietei, terminalele ZebraPay vor deveni primele modele locale de one-stop shop-uri.

www.Eco-Terra.ro
www.Eco-Terra.ro

Terminalele de plati electronice ofera si posibilitati inedite de marketing pentru firmele partenere. Astfel, pe ecranul din partea superioara a terminalului se pot rula spoturi TV, iar buzunarele metalice din lateralul terminalelor pot fi folosite pentru distributia de pliante, brosuri sau harti. Un alt accesoriu important este si panoul din plastic de dimensiuni 45cm/30cm ce se monteaza deasupra terminalului si care poate fi folosit la promovarea prin afise. Astfel, firmele si organizatiile partenere isi vor putea promova serviciile si produsele printr-un mijloc modern si eficient de reclama, folosind intreaga retea locala de terminale.

Eco-Terra SRL este beneficiara proiectului “Investitii in tehnologii one-stop-shop pentru dezvoltarea ofertei de servicii de afaceri a SC Eco-Terra SRL in Municipiul Galati,” finantat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul de interventie 4.3, Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor, cod SMIS 23738. Detalii suplimentare se pot gasi pe website-ul companiei, www.eco-terra.ro.

Investim in viitorul tau!

Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.