Eco-Terra SRL

ZebraPay introduce noi servicii la terminalele de plati electronice

Noi servicii la terminalele ZebraPay
Noi servicii la terminalele ZebraPay

ZebraPay introduce noi servicii la terminalele de plati electronice, unele din ele in premiera pentru Galati si Braila. Pe langa serviciile traditionale care permit incarcarea “TopUp” a cartelelor prepaid de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, pot fi achizitionate acum urmatoarele servicii:

  • Telefonie internationala prin Nobel si GoldCall. Aceste servicii permit efectuarea de convorbiri in strainatate, la preturi foarte mici.
  • Plati online prin Paysafecard. Poti cumpara de la terminal vouchere Paysafecard care sunt de cateva valori fixe si primesti un cod pin. Cu acesta poti cumpara produse online acolo unde exista optiunea de plata prin Paysafecard. Este un fel de portofel electronic, o varianta pentru plata cu cardul. Poti cumpara credit pentru Skype, Facebook Credits (pentru jocurile de pe Facebook), credite pentru foarte multe alte jocuri si site-urile de poker online.
  • Cupoane de reduceri Newpon. Acesta este un site de reduceri de unde poti achizitiona cupoane pentru diverse servicii, beneficiind de reduceri foarte mari.
  • Viniete pentru Ungaria si Romania.
  • Jocuri – pot fi achizitionate licente pentru jocuri, time card-uri pentru jocuri online si bani virtuali pentru jocurile oferite de Computer Games
  • Muzica – melodii de la CAT Music
  • Abonamente de presa – pot fi achizitionate abonamente pentru revistele si ziarele de la Mediafax si Adevarul Holding. Platesti abonamentul la terminal, iti lasi datele de contact si esti contactat ulterior pentru a stabili adresa de livrare.

In scurt timp se va crea si categoria Bilete pentru a putea cumpara bilete pentru avion, autocar, tren, concerte si evenimente. Reteaua terminalelor din Galati poate fi gasita aici. In Braila, terminalele se gasesc la Billa, Metro, Kaufland si Facultatea de Inginerie. Partenerul local ZebraPay in Galati si Braila este Eco-Terra. Mai multe detalii pe www.eco-terra.ro.

One Comment

  • Casin Roman

    Foarte utile aceste noi servicii. Ati putea,va rog, sa imi spuneti care este raza de acoperire pentru serviciile de abonament de presa si bilete? Multumesc!