Patronatul Tinerilor Intreprinzatori

Conferinta “Vreau sa fiu antreprenor” vine la Galati

Romanian Business Leaders
Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders (RBL) organizeaza joi, 7 noiembrie, de la ora 14.00, conferinta “Vreau sa fiu antreprenor” – Galati, la Casa de Cultura a Studentilor (str. Stiintei nr. 115).

Timp de trei ore, cinci antreprenori si lideri de business din Romania – Dragoș Rosca (Delta Asset Invest), Radu Oprea (Asociatia SMART), Adrian Georgescu (EY Romania), Ionela Costea (MyWayShoes) si Traian Sandu (GalTour) – vor discuta cu aproximativ 300 de elevi de liceu din Galati despre ce inseamna sa fii antreprenor.

Evenimentul este cel de-al nouălea din seria de douăsprezece conferinte “Vreau să fiu antreprenor”, care au loc in 2013, in principalele orase din Romania – un proiect non-profit prin care Fundatia Romanian Business Leaders isi propune sa puna in contact antreprenorii de azi cu cei de maine. In cadrul evenimentului, antreprenorii si executivii vorbesc despre ce presupune concret viața de antreprenor ca alternativa de cariera si dezvoltare personala si raspund intrebarilor liceenilor si studentilor.

Participantii vor primi in dar cartea “Ghidul Practic pentru Antreprenori”, lansata anul trecut de un grup de membri ai RBL si vor avea oportunitatea sa obtina internship-uri in companiile reprezentate de antreprenorii si liderii pe care ii intalnesc in timpul conferintei.