Metoda SMART de Politici Publice

Activitati importante in cadrul proiectului SolveNet

SolveNet
SolveNet

Proiectul SolveNet intra in faza cea mai dinamica prin realizarea unor activitati cheie, menite sa duca la elaborarea de propuneri de politici publice in cele patru tari partenere: Romania, Republica Moldova, Armenia si Ucraina.

Mai intai vom face un rebranding platformei de implicare civica “Politici publice facute de cetateni” disponibila acum la politicipublice.ro si public-policies.eu si-i vom adauga noi facilitati. Astfel, navigarea prin site va fi mai usoara si experienta cetatenilor de a propune solutii la problemele de interes public sau de a posta probleme din comunitatea lor va fi mai dinamica. Pe urma, vom realiza platformele de implicare civica pentru Armenia, Republica Moldova si Ucraina. In fiecare tara vom avea cate 10 ONG-uri partenere, care vor coordona platformele de participare din regiunile din care provin, asigurandu-se ca procesul de participare este constructiv si eficient. Pentru membrii acestor organizatii, vom realiza in fiecare tara partenera cate un training de implicare civica, in contextul “Metodei SMART de Politici Publice”.

Oricine este interesat sa ne devina partener, poate sa ma contacteze!

Toate aceste activitati sunt posibile printr-o finantare primita in cadrul Programului Operational Comun  Marea Neagra 2007 – 2013.