Metoda SMART de Politici Publice,  Patronatul Tinerilor Intreprinzatori,  Traininguri si seminarii

Scurta radiografie a proiectelor aflate in derulare

Situatia proiectelor care au componenta de finantari start-up, pe scurt:

Start UP Smart 2.0 prin care oferim finantari de aproximativ 33,000 EUR prin Programul Romania Start Up Plus – finalizam etapa de cursuri de antreprenoriat si de la sfarsitul lunii august incepem pregatirile pentru concursul de idei de afaceri. Am reusit sa facem cursuri de antreprenoriat pentru peste 300 de persoane din regiunea de Sud – Est si probabil ne vom opri pe la 370-380 de absolventi! (www.startupsmart.ro)

Diaspora Invest prin care oferim finantari de 40,000 EUR romanilor din Diaspora prin Programul Diaspora Start UP – facem in continuare inscrieri la cursurile de antreprenoriat care se desfasoara online la www.diasporainvest.ro.

Cudalbi 2020 prin care oferim finantari de aproximativ 25,000 EUR celor din Cudalbi, judetul Galati care doresc sa inceapa o afacere – am finalizat etapa de cursuri de antreprenoriat si incepem sa ne pregatim de concursul de idei de afaceri. Am reusit sa cursam in antreprenoriat putin peste 120 de persoane care sunt eligibile acum pentru etapa urmatoare!

Mai pe larg in materialul video: