Evenimente Speciale

Universitatea Pepperdine la RIUF 2010

Universitatea Pepperdine la Romanian International University Fair 2010
Universitatea Pepperdine la Romanian International University Fair 2010

Universitatea Pepperdine va participa la Romanian International University Fair (RIUF) 2010 in Bucuresti, in perioada 13-14 martie. RIUF este cel mai mare si mai prestigios targ educational din Romania si din Europa de Est, avand peste 15,000 de vizitatori interesati de studiile in strainatate. Anul acesta, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.

Eu voi promova Facultatea de Politici Publice de la Universitatea Pepperdine. Astfel, voi raspunde la intrebari legate de Masteratul in Politici Publice cu cele patru specializari, viata din campus, stagiile de practica, viata in Malibu si zona Los Angeles, studentii internationali, profesori, stafful facultatii, activitatile extrascolare si costuri. Cei interesati, vor putea sa se inscrie intr-o baza de date pe care o voi inainta biroului de admitere de la Facultatea de Politici Publice.

Din Statele Unite, vor participa anul acesta la RIUF, pe langa Universitatea Pepperdine, si Middlebury College, Universitatea Stanford, si Universitatea Yale.

Mike Costache, un alt absolvent al Universitatii Pepperdine, va promova Seaver College si Graziadio School of Business and Management. Mike este la al cincilea an de cand participa la RIUF si a reusit sa ajute 7 studenti romani sa ajunga in Malibu.

Pentru detalii privind studiile mele la Pepperdine, puteti vizita: