Metoda SMART de Politici Publice

Vom fi la ONGfest in Bucuresti!

Fii un "bun cetatean"
Fii un "bun cetatean"

Vineri, sambata si duminica (7-9 mai) participam la ONGfest cu proiecul “Politici Publice Facute de Cetateni.” Vom acorda diplome de “BUNI CETATENI” celor care vor oferi solutii la problemele publicate pe www.PoliticiPublice.ro sau vor semnala probleme la standul nostru din Parcul Unirii. Totul decurge simplu: te plimbi, vii si pe la noi, te asezi in scaunul de “bun cetatean,” iti publici solutia ta sau o problema de interes public de interes national sau local pe site, iti facem o poza, si primesti diploma.ongfest

ONGfest este cel mai important eveniment al societatii civile din Romania, un promotor al comportamentului filantropic si voluntar, precum si al participarii publice si nu in ultimul rand, o oportunitate de a aduce organizatiile neguvernamentale in atentia cetatenilor si a publicului larg. Prin intermediul targului, FDSC isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate. Sursa: www.ongfest.ro.

Multumim ANPCDEFP prin programul Tineret in Actiune pentru ca ne sprijina sa participam la ONGfest cu proiectul “Politici Publice Facute de Cetateni” si astfel sa folosim Metoda SMART de Politici Publice pentru a face auzita mai bine vocea omului de rand in comunitate.