Metoda SMART de Politici Publice

Caut ONG-uri din alte tari europene pentru a participa la Workshopul de Democratie Participativa de la Moeciu, 17-23 mai 2010

Politici Publice Facute de Cetateni
Politici Publice Facute de Cetateni

In aceasta perioada dezvolt “Metoda SMART de Politici Publice” prin intermediul unui grant Tineret in Actiune (proiecte pentru democratie participativa) de la Comisia Europeana. Proiectul se numeste “Public Policies Made by Citizens” si cuprinde, printre altele, si un workshop de democratie participativa ce va avea loc la Moeciu, in perioada 17-23 mai 2010. La acest workshop, vom testa platformele de participare care deservesc Metoda SMART si vom discuta despre problemele implicarii civice, avantajele unei atitudini pro-participare, webcasting pentru participare, politici publice si marketing.

Mai putem gazdui inca 2-3 participanti sub 30 de ani, care sunt interesati de domeniul de democratie participativa si care sunt activi intr-un ONG de tineret din Europa. Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART va acoperi cheltuielile de transport, cazare si masa.

Pentru a participa, trebuie mai intai trimis un email la office@public-policies.org sau suna la +4 0723 342410 pana la 10 mai 2010. Mai vin participanti de la ONG-uri din Italia, Franta, Grecia si Romania.

Programul Workshopului de Democratie Participativa
Programul Workshopului de Democratie Participativa