Metoda SMART de Politici Publice

Workshop-ul “Politici Publice Facute de Cetateni” in plina desfasurare

Public Policies Made by Citizens - www.Public-Policies.eu
Politici Publice Facute de Cetateni - www.Public-Policies.eu - echipa de management de proiect: Andrea (Italia), Joanna (Grecia), Guillaume (Franta), Radu (Romania)

In aceste zile are loc la Moeciu workshopul “Politici Publice Facute de Cetateni,” finantat de Comisia Europeana, prin programul Tineret in Actiune. Suntem impreuna 21 de tineri din patru tari – Romania, Italia, Grecia si Franta – care coordonam cele 5 platforme de democratie participativa disponilibe la acest moment:

www.Public-Policies.eu pentru Europa
www.PoliticiPublice.ro pentru Romania
www.Politiche-Pubbliche.it pentru Italia
www.PolitiquesPubliques.fr pentru Franta
www.Public-Policies.gr pentru Grecia

Pe langa testarea si cautarea modalitatilor cele mai bune de a implica cetatenii in viata comunitatii, publicam si probleme de interes public european si national, precum si solutii la acestea.

Aceasta este prima actiune majora de dezvoltare a “Metodei SMART de Politici Publice” si un pas mare catre generarea primelor povesti de succes de participare. (o poveste de succes se intampla atunci cand o problema semnalata pe una dintre platformele de participare este rezolvata de catre autoritati, parcurgand toti pasii metodei SMART).

Am facut si un video de promovare a platformei europene www.Public-Policies.eu:

Si normal…si poze:

[nggallery id=40]