Eco-Terra SRL

Eco-Terra SRL devine partener ZebraPay in Galati

Eco-Terra SRL Galati a devenit partener ZebraPay
Eco-Terra SRL Galati a devenit partener ZebraPay

Eco-Terra SRL a devenit, de la 1 iulie 2011, partener ZebraPay in Galati. Prin implementarea unui proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Eco-Terra va achizitiona 12 terminale self – service de plati electronice si va primi in custodie alte 36 de terminale. Acestea vor fi amplasate in diferite locatii partenere din Galati, astfel incat galatenii vor avea acces rapid la cele mai noi si utile tehnologii de plati instant pentru servicii.

La momentul actual, terminalele ZebraPay ofera clientilor posibilitatea de a reincarca prin tehnologia TopUp cartele telefonice prepaid ale operatorilor telecom Orange, Vodafone si Cosmote. Din august, galatenii vor putea cumpara si bilete CFR, iar pana la sfarsitul anului se vor adauga noi servicii precum plata facturilor de utilitati, servicii de telefonie fixa si mobila, internet, cablu TV, licente software, sau bilete la spectacole.

ZebraPay, furnizor de terminale de plata instant, va investi in 2011 peste 3 milioane dolari in extinderea retelei nationale cu 1.000 de terminale. Compania a finalizat instalarea primelor 200 de terminale. Acestea sunt amplasate in hipermarke­turi, supermarketuri, malluri, benzinarii, gari, spitale sau universitati.

Fiecare terminal self – service de plati electronice este prevazut cu un ecran gen “touch screen”, unde utilizatorii selecteaza serviciile si un ecran de reclama amplasat in partea superioara. Softul dezvoltat de Zebrapay permite folosirea intuitiva a aplicatiilor si plata serviciilor intr-un timp record. Ecranul de reclama permite rularea de spoturi video, asigurand o promovare inedita partenerilor Eco-Terra si ZebraPay dar si altor companii interesate. Terminalele permit deocamdata doar plata cash, iar restul se da sub forma unui cod de bare care poate fi refolosit la alta utilizare.

Articole din presa nationala:

– Forbes Romania: ZebraPay vrea sa impuna conceptul terminalelor ”one-shop stop” in Romania.

– Financiarul: ZebraPay va investi peste 3 mil. dolari in extinderea retelei de terminale.