Politica

Am strans peste 3000 de semnaturi pentru candidatura la Consiliul Local Galati

Dosarele cu semnaturi sunt depuse
Dosarele cu semnaturi sunt depuse

Le multumesc celor care mi-au dat semnaturi, prietenilor, colegilor, familiei, grupurilor de voluntari care au strans semnaturi la corturile de la Potcoava si Trei Star si voluntarilor care au strans semnaturi pe strazile din cartiere. De asemenea, le multumesc unor simpatizanti care mi-au adus liste de semnaturi si care au aflat din diverse surse despre intentia mea de a candida independent la Consiliul Local Galati. Fiecare semnatura a contat!

Urmeaza perioada oficiala de campanie electorala care se va desfasura din 10 mai pana in 10 iunie, timp in care nu voi fi mai activ decat am fost pana acum! Stiu ca suna ciudat sau contrar obisnuintei noastre de cetateni ai acestui oras si ai acestei tari. Din punctul meu de vedere, campania electorala trebuie facuta permanent. Ca cetatean care aspira la o functie publica sau care doreste sa continue activitatea intr-o functie publica, consider ca trebuie sa ai realizari permanent, iar munca ta sa genereze un impact pozitiv in comunitate. Trebuie sa fii deschis si sincer cu oamenii, sa ii asculti si sa tii cont de parerile lor. Din pacate, multe oficialitati coboara in randul oamenilor doar o luna pe an, in perioada campaniei electorale. Desigur, mai sunt si exceptii, insa cazurile sunt destul de rare.

Imi doresc ca pe 10 iunie galatenii sa aleaga CV-uri si realizari, sa puna bazele sa facem si performanta in administratia publica locala, sa sprijine spiritul de initiativa, decenta si bunul simt! CV-ul meu este public si poate fi vizualizat aici.

One Comment

  • Plesa Gabriela

    Buna ziua,

    Am aflat intamplator despre canditatura ta (mai exact de pe Facebook).
    Felicitari pentru abordare!
    Ne bucurăm ca avem in sfarsit pe cine vota!