Eco-Terra SRL

Terminalele ZebraPay permit acum plata facturilor Orange si Vodafone

S-a introdus plata facturilor Orange si Vodafone la terminalele ZebraPay
S-a introdus plata facturilor Orange si Vodafone la terminalele ZebraPay

Incepand cu aceasta saptamana, terminalele ZebraPay permit plata facturilor Orange si Vodafone! Scanezi factura la terminal sau introduci numarul de telefon, achiti cash si in cateva secunde plata este procesata.

In Galati, terminalele pot fi gasite la Real, Kaufland, Billa, Metro, Farmacia Hygeia (non stop), Pizzeria Cuptorul cu Lemne din Micro 20, Piata Centrala, Piata Micro 39, Piata Micro 20, LukOil Cosbuc (non stop), LukOil Micro 20 (non stop), DS Tofan (non stop), Club Planet, Caminul B din Complexul Studentesc, Universitatea Dunarea de Jos, Facultatile Universitatii Dunarea de Jos – Corpurile M, D, IA, A, Y magazinele alimentare Mady Star (Mazepa 2 – non stop), Plase Pescaresti,  Str. Bucovinei, Spalatoria Lantmen din zona Port, Coaforul Gitana, Pizzeria Da Rosso.

Terminale mai sunt si in comuna Sendreni, dar si in Braila la Metro, Billa, Kaufland, Micro Hala, Cafeneaua Bonjour. Pe langa facturi, mai pot fi efectuate incarcari prepay la Orange, Vodafone si Cosmote, se mai pot achizitiona rovinete pentru Romania si Ungaria, dar si abonamente presa, jocuri, software, cupoane de reduceri, sau pinuri Nobel.