Patronatul Tinerilor Intreprinzatori

Povestea Bankers Café & Hubb

Bankers Cafe & Hubb
Bankers Cafe & Hubb

In data de 22 septembrie se va deschide oficial Bankers Café & Hubb, pe strada Tecuci 159 (la parterul blocului Melcret). Este primul spatiu de evenimente si socializare dedicat antreprenorilor galateni. Proiectul a permis amenajarea unei zone de 150 mp in care se pot organiza traininguri, conferinte, prezentari de firme si de produse. Spatiul ofera si 20 de statii de lucru care permit tinerilor intreprinzatori sa porneasca o afacere. Am reusit sa facem un pachet unic pentru piata locala galateana, care include, pe langa spatiul de lucru in regim “shared office”, acces la un fiset cu cheie, acces la Internet, secretariat, telefon, fax, imprimanta, servicii de contabilitate, posibilitatea fixarii sediului social, deci pe scurt tot ce ai nevoie pentru a demara o afacere. Insa cel mai mult ne dorim sa aducem la hubb oameni de calitate, care au idei creative si care vor sa le puna in practica!

Cafeneaua Bankers
Cafeneaua Bankers

Pe langa hubb, am amenajat si o cafenea in stilul anilor ’30-’40 din SUA. Ea reprezinta locul perfect de socializare atat pentru membrii hubb-ului, cat si pentru toti cei care se simt intreprinzatori. Aici se va canta live, pe scena, jazz, pian si chitara. Ambianta va fi una de stil si calitate. De exemplu, la noi vei citi intotdeauna despre lucruri interesante. Astfel, am conceput “CoffeeTips” – o brosura care contine articole despre cum au reusit antreprenorii de succes sa initieze o afacere pornind de la o investitie mica si ajungand la cifre de afaceri de milioane si chiar miliarde de dolari. De asemenea, vom avea ziare locale si nationale, carti interesante despre antreprenoriat si acces la o retea de antreprenori prin intermediul Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania.

Coffee Tips
Coffee Tips

Asadar, fie ca vrei sa-ti incepi ziua mai bine cu o cafea si noi idei care sa-ti dezvolte afacerea sau activitatea, fie ca vrei sa intalnesti oameni de calitate sau sa asculti o muzica buna seara, Bankers Café & Hubb va deveni locul preferat. Povestea acestui proiect a inceput in urma cu un an de zile cand l-am intalnit pe asociatul meu, Gregor Teodorescu. Impreuna am lucrat la proiect si am trecut mai apoi la implementarea lui cu firme care in mare parte sunt membre ale Patronatului Tinerilor Intreprinzatori. De asemenea, am obtinut si o finantare prin programul START 2011 si credit prin CEC Bank, lucrand foarte bine cu ofiterii de proiect, carora le multumesc pentru colaborarea deosebita. Ideea publicatiei “CoffeeTips” ne-a venit in urma participarii la Programul Community Solutions Program al Departamentului de Stat din SUA si implementat de IREX. Toata munca la acest proiect a fost facuta alaturi de oameni de mare calitate, de la firme precum Euro TDC, Consumcoop, MultiPrint, Zeus, Rovis Leader, 3Media, Mobirom, Diva Impex, Procesor Tech, Octoserv, Melcret. Design-ul spatiului a fost facut de catre Stephan Eyck, un arhitect deosebit de talentat din Oradea. Evolutia lucrarilor poate fi vazuta in galeria foto a site-ului www.bankershubb.ro.