Patronatul Tinerilor Intreprinzatori

Intalnire a tinerilor intreprinzatori cu autoritatile locale galatene

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est
Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est

Membrii Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est (PTIR-SE) s-au intalnit cu autoritatile locale la Galati, pentru a discuta despre fiscalitatea locala, dezvoltarea activitatilor economice la nivel local si problemele care afecteaza IMM-urile. Temele principale au vizat transmiterea meciului lui Lucian Bute cu sprijinul Viceprimarului Nicusor Ciumacenco si activitatii de lobby a patronatului, acordul primarului pentru deschiderea unui punct de lucru, parcul industrial, cartierul Cantemir, spatiile verzi si locurile de joaca, vanzatorii ambulanti, dezinsectie si deratizare in oras, parcari, pachete de sprijin pentru tinerii intreprinzatori si practica studentilor.

PTIR-SE este afiliat la Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania si la Consiliul National al IMM-urilor din Romania.

3 Comments

  • mircescu

    BUNA SEARA. AS DORI SA STIU SI EU CUM NE LUATI D-VOASTRA APARAREA IN FATA ABUZURILOR ORGANELOR DE CONTROL,POLITIE LOCALA,POLITIE ECONOMICA,ITM,SANITAR VETERINAR,POMPIERI,GARDA FINANCIARA,ADMINISTRATIA FINANCIARA SI ALTE ORGANE DE CONTROL CARE NU MAI AU ALTA DECIZIE DECAT AMENDA DIN PRIMA FARA A PRIMI UN AVERTISMENT FARA NICIO DISCUTIE,SE URCA CALARE PE NOI CU JANDARMERIE SI ALTE SOCIETATI DE SECURITATE SI NU FAC ALTCECVA DECAT SA DEA AMENDA.

    CUM AR TREBUI SA PROCEDAM SI CE AR TREBUI SA FACEM NOI CEI MICI CA D-VOASTRA SA NE APARATI.NU CREDETI CA NE-A AJUNS CUTITUL LA OS.MUNCIM SA INTRETINEM FAMILIILE SI NU NE DUCEM SA CERSIM DAR CRED CA LE-AR CONVENI MAI MULT SA CERSIM.AM AJUNS IN SITUATIA IN CARE NE ESTE FRICA SA MAI SCOATEM UN CUVANT IN FATA LOR CA NE MAI PUNE INCA O AMENDA IN CARCA.TACEM CA PROSTII FARA A STI DACA AVEM PE CINEVA CARE SA NE REPREZINTE SI CARE AR PUTEA SA NE ADUNE SI SA NE INTREBE CE NECAZURI AVEM SI DACA AVEM DE MUNCA SI DACA NE DESCURCAM CU TOATE LEGILE CARE SE MODIFICA DE LA O ZI LA ALTA.SA NE SFATUIASCA IN TOATE PRIVINTELE SA NE RASPUNDA LA TOATE NELAMURIRILE SA PUTEM CONTA PE EI IN ORICE MOMENT AL DESFASURARII ACTIVITATII NOASTRE.

    CRED CA AM RAMAS LA SINGURA VARIANTA CARE IMI TRECE PRIN MINTE IN ACEST MOMENT.VOM INCERCA O GREVA FISCALA,POATE ASA NE VOR AUZI SI PE NOI CEI MICI CARE NE PLATIM DARILE LA STAT CACI ALTFEL NE BLOCHEAZA CONTURILE SI NU MAI PUTEM LUCRA.CRED CA VOI INCERCA SA ADUN TOATE FIRMELE MICI ,MIJLOCII SI ALTELE CARE DORESC SA SE AFILIEZE SA INCEPEM SI NOI O GREVA.

    DACA TOATA LUMEA FACE GREVA NOI DE CE NU AM FACE.ATUNCI SA VEDEM DE UNDE MAI ADUNA BANI LA BUGET.SA MAI DEA AMENZI IN CONTINUARE….CUI?