Metoda SMART de Politici Publice

Metoda SMART de Politici Publice va fi lansata vineri la Hunedoara

Tinerii doresc un parc de BMX-uri in Deva
Tinerii doresc un parc de BMX-uri in Deva

Metoda SMART de Politici Publice va fi lansata oficial in judetul Hunedoara vineri, 29 aprilie 2011. Evenimentul este organizat de  partenerul local de implementare a metodei, Asociatia pentru Protectia si Informarea Cetateanului (APIC) si se va desfasura incepand cu ora 15:00, in sala “Spiru Haret” a Inspectoratului Scolar al Judetului Hunedoara, cu sediul in Deva, strada George Baritiu nr. 2.

La eveniment sunt invitati reprezentantii tuturor instituţtiilor publice din judet si cetatenii interesati de implicarea in viata civica. Confirmarile de participare se trimit la adresa de e-mail cetatean.info@yahoo.com sau la tel. 0744360376, persoana de contact: Paul Ţoţa. In judetul Hunedoara sunt publicate deja trei probleme de interes public, pe platforma de participare activa www.politicipublice.ro.

Metoda SMART de Politici Publice permite cetatenilor sa semnaleze probleme de interes public si solutii la acestea, pe platforma de participare activa www.politicipublice.ro. Organizatia partenera la nivel local recomanda institutiilor publice, printr-o adresa oficiala, punerea in practica a solutiilor cele mai bune. Cetatenii pot fi de acord sau nu cu reactia autoritatilor.

Parteneri: Liga Studentilor Romani din Strainatate, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Vest si Centrul de Dezvoltare SMART Galati.