Evenimente Speciale

Voi participa pentru prima data la un eveniment de mentorat LSRS: La povesti cu Niels Schnecker si Radu Oprea – 20 aprilie

Liga Studentilor Romani din Strainatate: La povesti cu romani de elita
Liga Studentilor Romani din Strainatate: La povesti cu romani de elita

„La poveşti cu români de elită” este un proiect al Ligii Studentilor Români din Străinătate în cadrul căruia tinerii români au ocazia să cunoască în detaliu poveştile de succes ale adevăratelor modele ale societăţii româneşti de astăzi.

Te invităm să te înscrii gratuit la următoarea sesiune de mentoring ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, începâd cu orele 18:30 la Jukebox Venue (str. Turturelelor nr. 11), sesiune în cadrul căreia vei avea ocazia să „stai la poveşti” cu Niels Schnecker (Managing Senior Parner Schnecker van WYK & Pearson) şi Radu Oprea (preşedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzători din Regiunea Sud-Est).

Niels Schnecker ocupă din anul 1992 funcţia de Managing Senior Partner la Schnecker van WYK & Pearson, companie specializată în drept internaţional, management strategic şi finanţe. Niels şi-a început experienţa profesională în anul 1982 ca dealer pe piaţa de capital şi piaţa valutară la Merrill Lynch, Pierce, Fenner&Smith, London. A fost consilier special la Casa Albă în timpul administraţiei Reagan şi este ofiţer în retragere al aviaţiei americane. Timp de un an a ocupat funcţia de General Manager al Federal Express, în Johanessburg, Africa de Sud. Are un master în management financiar şi drept, dar şi un MBA obţinut în cadrul National Center for Business Studies în Washington DC. Este Doctor in Philosophy in Economics (titlu obţinut la Universitatea Sorbona, Paris) şi este profesor de management financiar internaţional.

Radu Oprea este preşedintele patronatului tinerilor întreprinzători din regiunea de Sud-Est. Este doctorand în economie, masterand în Politici Publice la Universitatea Pepperdine din California, beneficiar al Bursei Speciale Guvernul României şi al bursei Fritz Pepperdine. Este fondatorul metodei SMART de politici publice recunoscute ca model de bună practică de democraţie participativă în Consiliul Europei. În 2008 a fost research analyst la Burr Consulting din Los Angeles şi a lucrat de asemenea şi pentru primăria din Los Angeles.

Sursa: LSRS