Politica

Candidez INDEPENDENT la Consiliul Local Galati

Lista sustinatori
Lista sustinatori

Incepand de astazi, ma inscriu intr-o lupta electorala grea dar deosebit de onoranta. Doresc sa aduc in Consiliul Local Galati un spirit de initiativa mai dezvoltat, creativitate in identificarea si implementarea de solutii la problemele cu care se confrunta orasul, mai mult respect pentru cetateni si un stil de lucru constructiv, bazat pe folosirea cu eficienta maxima a banilor publici.

Mi-am finalizat studiile de licenta si doctorat la Universitatea Dunarea de Jos din Galati si timp de doi ani am facut un Masterat in Politici Publice la Universitatea Pepperdine din Los Angeles. Tot atunci, am lucrat la Cabinetul Primarului din Los Angeles, Antonio Villaraigosa, si pe urma la o firma de consultanta unde ofeream solutii privind dezvoltarea serviciilor publice din orase si regiuni din California. Anul trecut am lucrat timp de 4 luni pentru o organizatie din Atlanta, care promoveaza etica in administratia publica. Doresc sa pun in practica experienta americana in Galati, pentru a contribui la dezvoltarea acestui oras si la ridicarea nivelului economic si social.

Imi voi baza programul electoral pe doua directii mari de actiune: dezvoltarea economica a Municipiului Galati si eficientizarea relatiei cu cetateanul. De ce aceste doua domenii? Pentru a fi eficient si pentru a-mi folosi experienta. Ca Presedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est, cunosc problemele cu care se confrunta firmele din zona, discut solutii cu colegii mei si ne dorim o viziune privind activitatea economica. Dezvoltarea relatiei cu cetateanul este o pasiune de-a mea. Pentru ca agenda institutiilor publice sa corespunda cu cea a cetateanului, am fondat Metoda SMART de Politici Publice ca un mijloc constructiv prin care omul de rand sa aiba un cuvant de spus in administratie.

Voi candida la alegerile din 10 iunie alaturi de candidatul independent la Primaria Galati, Nicusor Ciumacenco. L-am cunoscut pe Nicu in urma cu doi ani si am avut de multe ori discutii privind activitatea tinerilor intreprinzatori din Galati si modalitatile mai eficiente de realizare a politicilor publice locale. Tot Nicu a contribuit la realizarea primelor povesti de succes de implicare civica, in contextul Metodei SMART de Politici Publice. Este tanar, are deja experienta in administratia locala, stie sa lucreze cu partidele politice si a demonstrat in mandatul de viceprimar o conduita etica greu de gasit in administratia romaneasca.

Am nevoie si de sprijin in aceasta incercare. Primul pas il constituie strangerea celor 3000 – 5000 de semnaturi, fara de care galatenii nu vor putea pune stampila de vot pe numele meu.  Orice galatean care doreste sa ma ajute in campanie, poate sa ma contacteze la email roprea2000@gmail.com sau sa faca download formularului de semnaturi si sa mi-l trimita completat la adresa str. Brăilei nr 134A, parter, lângă Magazinul Orange din Ţiglina II, (lângă Liceul Pedagogic). Programul este 9.00 – 11.00 (luni, miercuri, vineri) şi 16.00 – 18.00 (marţi şi joi) (multumesc!).

3 Comments