Politica

Niciun candidat independent in Consiliul Local Galati

Alegeri locale 2012
Alegeri locale 2012

Din pacate, niciun candidat independent nu a intrat in Consiliul Local Galati. Desi impreuna am avut aproape 15%, niciunul dintre noi nu a luat suficient de multe voturi pentru a face pragul de minim 3,7%. Configuratia finala a Consiliului Local Galati este urmatoarea: USL – 19 consilieri, PP-DD – 5 consilieri si Alianta Pentru Progres (PDL si UNPR) – 3 consilieri.

Le multumesc colegilor mei care au format proiectul “10 pentru Galati” (Viorel Zaharia, Antoneta Gafituc, Didel Badarau, Tache Bocaniala, Corneliu Antoniu, Angel Trifan, Florin Nini, Dan Dragoi, Ioan Ungureanu) si lui Nicusor Ciumacenco, candidatul independent la Primaria Galati, pentru experienta extraordinara de campanie si pentru proiectele frumoase gandite impreuna pentru Galati. In acelasi timp ii felicit pentru scorul onorabil luat si pentru ca au avut curajul sa lupte cu partidele politice intr-o competitie foarte dura. Nicusor Ciumacenco a scos un scor mult peste media nationala a contracandidatilor USL. Am fost onorat sa colaborez cu aceasta echipa de profesionisti cu mult bun simt, realizari profesionale remarcabile si atitudine modesta!

Le multumesc votantilor si sustinatorilor mei, precum si voluntarilor care ne-au ajutat in campanie si ii asigur ca voi mai contribui la proiecte constructive pentru galateni! Sper ca noul Primar USL si noul Consiliu Local sa onoreze promisiunile facute in timpul campaniei electorale si ii felicit pentru victorie.

One Comment

  • Sandi

    Radu, am mers cu tine pana la capat, si noua ne pare rau ca nici un independent nu a iesit mai in fata! La urma urmei ati fost 1 – contra la 100 si asta spune multe!
    Sper sa ne auzim cu bine!
    Si,da, chiar a fost o experienta extraordinara de campanie.