Evenimente Speciale

Intalnire cu Mircea Diaconu la Galati

Mircea Diaconu in Parlamentul European
Mircea Diaconu in Parlamentul European

Marele actor, Mircea Diaconu, va ajunge la Galati in cadrul caravanei “Ocolul Romaniei in 22 de zile” pe care o face in calitate de candidat independent la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Maestrul va avea o intalnire cu simpatizantii la Cafeneaua Bankers din str. Tecuci 157, incepand cu ora 10:00, iar de la ora 11:30 va sustine o conferinta de presa.

Da, voi vota cu Mircea Diaconu la aceste alegeri in principal din doua motive: a reusit sa invinga sistemul nedrept si corupt si este un model de performanta in activitatea profesionala si de politician. Mircea Diaconu (n. 24 decembrie 1949, Vladesti, Arges) este un actor si profesor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti, directorul Teatrului „Nottara” din Bucuresti pana in noiembrie 2011.

2 Comments

  • Ioan Florin Tupilatu

    Pentru un independent este f.f. greu de intrat in parlament (National sau European) Nu cunosc decat 3 cazuri :d-ul Iorgovan in 1990(alt sistem de vot) ,Tokes (“ajutat” de UDMR) si EBA (“ajutata” de PDL si Zeus ) !!!Ar fi minunat ca D-ul Mircea Diaconu sa sparga dominatia partidelor !!!