Patronatul Tinerilor Intreprinzatori

Intalnire de consiliere pentru finantari IMM in mediul rural

Rural Activ
Rural Activ

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori este partener in proiectul Rural Activ, proiect dedicat persoanelor cu potential antreprenorial din mediul rural care vor sa dezvolte afaceri in domenii non-agricole. Proiectul este implementat de SC RomActiv Business Consulting SRL, în parteneriat cu Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART Galati si Asociatia Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject si finantat de FSE – POSDRU.

In cadrul proiectului functioneaza 10 centre de consultanta care acorda in mod gratuit consiliere si asistenta pentru demararea si dezvoltarea de afaceri rurale in domenii non-agricole. Birourile de consultanta au fost deschise in Bucuresti, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Arad, Targu Mures, Bacau, Targoviste, Galati si Slatina. Expertii care lucreaza in birourile regionale ofera:

  • asistenta pentru infiintarea firmei – alegerea formei juridice si a domeniilor de activitate adecvate, intocmirea dosarelor cu actele necesare infiintarii unei firme.
  • consultanta gratuita pentru accesarea fondurilor nerambursabile din mediul rural.

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est si Centrul de Dezvoltare SMART Galati organizeaza o sesiune de informare si consiliere privind oportunitatile de investitii si finantari nerambursabile in mediul rural. Cei interesati sunt invitati sa participe joi, 23 iunie 2011, de la ora 13:00, la Restaurantul Libertatea de pe faleza Dunarii.