Patronatul Tinerilor Intreprinzatori

Ziua Tanarului Intreprinzator, Galati, 10 iunie 2011

Ziua Tanarului Intreprinzator, Galati, 10 iunie 2011
Ziua Tanarului Intreprinzator, Galati, 10 iunie 2011

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est vor organiza vineri, 10 iunie 2011, cea de-a treia editie a evenimentului Ziua Tanarului Intreprinzator, dupa ce primele doua editii au fost organizate la Slatina si Oradea. Tema de acest an se numeste “Mentorat si instrumente suport pentru tinerii intreprinzatori” si va raspunde nevoii de informare a tinerilor privind sursele de finantare ale afacerilor start-up si constientizarea abilitatilor necesare inceperii unei afaceri.

Evenimentul va avea loc in Sala de spectacole a Casei de Cultura a Studenților din Galați (strada Stiintei nr.115), incepand cu ora 11:45, iar intrarea este libera.

Conferinta “Mentorat si instrumente suport pentru tinerii intreprinzatori” are scopul de a stimula creativitatea tinerilor in domeniul economic. Astfel, timp de cateva ore, tinerii care au afaceri, dar si cei care doresc sa initieze afaceri, vor avea sansa de a dezbate alaturi de invitatii din partea autoritatilor publice si din mediul privat, principalele probleme ale activitatii de antreprenoriat din Romania, precum si oportunitatile de dezvoltare ale acestora. De asemenea, invitatii din partea autoritatilor publice vor prezenta programele de finantare active pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri, iar invitatii din mediul privat, care sunt persoane cu experienta in activitatile economice, vor prezenta tinerilor prezenti, parcursul lor antreprenorial, stimulandu-le gandirea creativa pentru a transforma ideile de afaceri in initiative concrete.

Agenda evenimentului se gaseste aici.